Hallo allemaal!

De 2e week zit erop van de:

 

Er hebben een aantal meiden heel goed hun best gestaan, en we zijn gestegen naar de 3e plaats, maar….dat moet nog steeds beter!!!

We hebben van de inzendingen die we hebben ontvangen leuke filmpjes gemaakt:
Compilatiefilm week 1
Compilatiefilm week 2

Enthousiast geworden en wil je ook mee doen? Bekijk dan onderstaand filmpje voor een korte introductie.
Voor deze week hebben we weer 5 nieuwe leuke uitdagingen, deze vind je onderaan de pagina!! We hopen op veel inzendingen!!

Hieronder zie je nog even de spelregels in het kort, en daaronder de uitdagingen voor deze week! Deze zullen wij uiteraard elke week, vrijdag rond 18.00 uur vernieuwen. En wanneer uitslagen bekend zijn zullen we deze ook hier publiceren. Jullie krijgen dit ook allemaal gemaild of per what’s-app van jullie juf/meester. Heb je niets ontvangen? Check eerst even de “spam-box”, en als hij ook daar niet inzit, stuur dan even een mailtje naar: secretariaat@kvrotterdam.nl met daarin duidelijk vermeld om welk lid het gaat. Dan zorgen we dat je juf/meester contact met je opneemt om te kijken wat er mis is gegaan, en ervoor te zorgen dat je ook alle challenges ontvangt!

De leukste/beste/grappigste filmpjes die wij terug ontvangen van jullie, zullen wij ook publiceren (alleen met toestemming uiteraard) op de diverse social media. K&V Rotterdam heeft een facebookpagina, Instagram, Youtube kanaal en tiktok:
Facebook:  Turnvereniging Kracht & Vlugheid Rotterdam (Besloten groep alleen toegankelijk na  lidmaatschapsaanvraag)
Instagram: KVRotterdam (Openbaar)
TikTok:      kv_rotterdam (Openbaar)
Youtube:    KV Rotterdam – YouTube    (https://youtube.com/channel/UCz5NQTKqA-KoxVK2R7V1uyA)

 

Dus kom van de bank af…en doe met ons mee!!!