Activiteitencommissie

Activiteitencommissie2018-11-28T04:38:57+01:00

Wat is het en wat moet ik doen?
De Activiteitencommissie (AC) regelt alle activiteiten binnen de vereniging, die geen betrekking hebben op wedstrijden o.i.d. Te denken valt aan het Sinterklaasfeest, Kamp, spelletjesdagen enz. De AC is verantwoordelijk voor alles omtrent de organisatie van deze activiteiten, maar kan tijdens de activiteit zelf natuurlijk wel rekenen op hulp van Bestuur, TL, assistenten en hulpouders.

Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?
Om hiervoor in aanmerking te komen heb je eigenlijk niet veel nodig. Enthousiasme om dingen te regelen voor de kinderen en een heel klein beetje organisatorisch talent of een beetje creativiteit.

Hoeveel tijd zou ik hiermee kwijt zijn?
Dit is heel erg afhankelijk van de activiteiten. Uiteraard vraagt het organiseren van een Turnkamp meer tijd als het organiseren van een Sinterklaasfeest. Het is om die reden min of meer een beetje seizoensgebonden. Uiteraard geld bij het organiseren van activiteiten dat vele handen ligt werk maken en is de tijd die u ermee kwijt bent ook afhankelijk van het aantal leden wat in de AC zit.

Welkom op de website van K&V Rotterdam

Hier zult u het laatste nieuws en belangrijke informatie betreffende K&V Rotterdam vinden.

November 2018 – Nieuwe website

K&V Rotterdam heeft in november 2018 een nieuwe website gekregen. Neem snel een kijkje op ons nieuwe website en laat ons weten wat jullie ervan vinden tijdens de lessen.

Deze website maakt gebruik van cookies, voor het zorgen van een goed functionerende website. Ok