Activiteitencommissie

Activiteitencommissie2018-11-28T04:38:57+00:00

De Activiteitencommissie (AC) regelt alle activiteiten binnen de vereniging, die geen betrekking hebben op wedstrijden o.i.d. Te denken valt aan het Sinterklaasfeest, Kamp, spelletjesdagen enz. De AC is verantwoordelijk voor alles omtrent de organisatie van deze activiteiten, maar kan tijdens de activiteit zelf natuurlijk wel rekenen op hulp van Bestuur, TL, assistenten en hulpouders.

Om hiervoor in aanmerking te komen heb je eigenlijk niet veel nodig. Enthousiasme om dingen te regelen voor de kinderen en een heel klein beetje organisatorisch talent of een beetje creativiteit.

Dit is heel erg afhankelijk van de activiteiten. Uiteraard vraagt het organiseren van een Turnkamp meer tijd als het organiseren van een Sinterklaasfeest. Het is om die reden min of meer een beetje seizoensgebonden. Uiteraard geld bij het organiseren van activiteiten dat vele handen ligt werk maken en is de tijd die u ermee kwijt bent ook afhankelijk van het aantal leden wat in de AC zit.