Kleding

Kleding2018-11-30T14:56:40+00:00

Kleuters
De kleuters dragen tijdens de lessen sportieve kleding, bijvoorbeeld een legging met een shirtje of een gympakje voor de meisjes en voor de jongens een korte broek met een shirtje. Hoe minder wijd en slobberig de kleding is, des te beter.

Meisjes
Tijdens de turnlessen dragen de meisjes/dames bij voorkeur het verenigingspakje en eventueel daarbij een turnbroekje. Het aanschaffen van het verenigingspakje is verplicht na 3 maanden lidmaatschap.

Deze turnpakjes zijn te bestellen per email, hier kunnen eventueel ook de turnbroekjes, en haarwokkels besteld worden.
Stuur een email naar : pakjeskv@gmail.com

Vermeld daarbij:
– Naam kind
– Bij welke juf/ meester turnt uw kind
– Bestelling: Turnpakje met of zonder mouwen / turnbroekje / haarwokkel*
– Maat
* Keuze uit welke van toepassing is

Wij verzoeken u om bij een bestelling het totaal bedrag over te maken naar:
IBAN: NL77INGB0000209997
T.a.v. : Chr. Gymver. Kracht en Vlugheid, Rotterdam

Bij mededelingen schrijft u: Turnpakje lange mouwen / korte mouwen / turnbroekje of haarwokkel *, naam van uw kind en de naam van de juf of meester.
* Keuze uit welke van toepassing is

Prijslijst
Turnpakje met lange mouwen € 37,50
Turnpakje met korte mouwen € 32,50
Turnbroekje € 10,00
Haarwokkel € 2,50

Bij ontvangst van de bestelling én de betaling zal het turnpakje zo snel als mogelijk tijdens de les aan u worden overhandigd.

Jongens
Het verenigingspak voor de heren/jongens (donkerblauwe korte broek en wit hemd met twee donkerblauwe strepen of eventueel een witte spanbroek) is te koop bij Sport Emotion. Klik hier om naar de website van Sport Emotion te gaan.

Schoenen
De leden kunnen op blote voeten turnen of op soepele turnschoentjes.
Zorg ervoor dat de schoentjes rubberen zolen hebben, voor meer grip.
Schoenen waarmee u buiten loopt zijn ten strengste verboden in de gymzalen.

Turnpakjesplaza
De turnkleding is van goede kwaliteit en kan jaren meegaan. Om die reden kunnen mensen een verenigingspakje tweedehands te koop aanbieden, wanneer hun zoon of dochter bijvoorbeeld het lidmaatschap heeft opgezegd, of wanneer ze uit de kleding gegroeid zijn. Op onze turnpakjesplaza kunt u kijken of er misschien een pakje te koop wordt aangeboden in de maat die u zoekt.