Turnen

Turnen2018-11-28T08:59:05+00:00

Turnen is bedoeld voor alle jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Na een warming-up ga je aan de slag op de toestellen. De jongens werken met andere toestellen dan de meisjes. De jongens zwaaien aan de brug met gelijke liggers, duikelen en zwaaien aan het rek, voltigeren op de paddenstoel, doen krachtoefeningen in de ringen, maken een acrobatische serie op de lange mat en maken hoge sprongen bij het onderdeel sprong. De meisjes balanceren over de balk, zwaaien en duikelen aan de brug met ongelijke liggers en maken net als de jongens een acrobatische serie op de lange mat en hoge sprongen bij het onderdeel sprong.

Je ontwikkelt kracht, lenigheid en conditie op een leuke manier. Tijdens de lessen staan vooral het plezier, de uitdaging en het leren van nieuwe oefeningen centraal. Ook is het mogelijk om mee te doen aan een aantal wedstrijden per jaar.

Klik hieronder om de lesrooster van 2018 – 2019 te bekijken:
 

Turnen img

Welkom op de website van K&V Rotterdam

Hier zult u het laatste nieuws en belangrijke informatie betreffende K&V Rotterdam vinden.

November 2018 – Nieuwe website

K&V Rotterdam heeft in november 2018 een nieuwe website gekregen. Neem snel een kijkje op ons nieuwe website en laat ons weten wat jullie ervan vinden tijdens de lessen.

Deze website maakt gebruik van cookies, voor het zorgen van een goed functionerende website. Ok