Wedstrijden2018-11-28T03:13:15+00:00

Kracht & Vlugheid doet per jaar aan verschillende wedstrijden mee. Er worden wedstrijden binnen de vereniging georganiseerd zoals het diploma turnen en de clubkampioenschappen, hier doen alleen leden van onze vereniging aan mee.

De rayoncup en de turncompetitie zijn wedstrijden waar onze leden tegen leden van andere verenigingen strijden. De rayoncup is voor de niveaus
R3, R2 en R1 meisjes en R2, R1, 15, 14 en 13 jongens.
De turncompetitie is voor de niveaus D3, D2 en D1 meisjes en vanaf niveau 12 voor de jongens.

Op bovengenoemde wedstrijden wordt er geturnd op de volgende toestellen:
– sprong, brug, balk en vloer (meisjes),
– vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rek (jongens).

Springwedstrijden zijn een ander soort wedstrijden waar wij aan deelnemen. Hier komen onze leden in een groep of individueel uit op de verschillende springonderdelen.