Jurylid

Jurylid2018-11-28T04:39:56+01:00

Wat is het en wat moet ik doen?
Een jurylid beoordeelt de oefeningen die de kinderen uitvoeren op een wedstrijd. Dit betekend dat u a.d.h.v. regels welke opgesteld zijn door de K.N.G.U. de kinderen een cijfer geeft voor hun oefening. Zoals u begrijpt een heel belangrijke functie binnen de turnwereld. Als jurylid wordt u ook altijd goed verzorgd met een hapje en drankje, en krijgt u een kleine vergoeding als dank voor uw hulp.

Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?
Om jurylid te worden, moet u een cursus volgen welke wordt aangeboden door het K.N.G.U. Deze cursus is gratis wanneer u deze met goed gevolg aflegt. Meer informatie over deze cursus kunt u vinden op de website van K.N.G.U:
 

 
 

 
Hoeveel tijd zou ik hiermee kwijt zijn?
Als u jurylid bent wordt u gevraagd om te komen jureren bij wedstrijden. U kunt uiteraard per wedstrijd deze uitnodiging wel of niet accepteren, of aangeven hoeveel rondes u wilt jureren.
Er is geen minimum aantal wedstrijden dat u moet jureren om uw jurybrevet te behouden. Wel zal u elk jaar een bijscholingscursus moeten volgen om uw jurybrevet te verlengen.

Welkom op de website van K&V Rotterdam

Hier zult u het laatste nieuws en belangrijke informatie betreffende K&V Rotterdam vinden.

November 2018 – Nieuwe website

K&V Rotterdam heeft in november 2018 een nieuwe website gekregen. Neem snel een kijkje op ons nieuwe website en laat ons weten wat jullie ervan vinden tijdens de lessen.

Deze website maakt gebruik van cookies, voor het zorgen van een goed functionerende website. Ok